Cicero junior's meeting Amsterdam

 

Reisebrev fra Amsterdam
Advokatfirmaet Hulaas AS er, som eneste advokatfirma i Norge, medlem av Cicero – League of International Lawyers. Cicero er et globalt advokatnettverk som består av medlemmer fra mer enn 40 land. Som medlem av nettverket kan vi tilby våre klienter, som har en sak med en internasjonal side, juridisk bistand fra advokater spesialisert i nettopp dette landets rett. I en global verden, erfarer vi at dette er svært aktuelt og nyttig. 
 
For å sikre et godt samarbeid og nære relasjoner mellom advokatfirmaene som er medlem av Cicero, avholdes det hvert halvår et møte. Denne høsten ble møtet holdt i Amsterdam for junioradvokatene og i Dubai for partnerne. 
 
Som representant for junioradvokatene i vårt firma, deltok jeg på møtet i Amsterdam. Jeg fikk der et spennende innblikk i våre Nederlandske kollegaers hverdag og praksis. Amsterdam er en historisk interessant by, som også kan tilby mang en kulinarisk opplevelse. Med lokalkjente på laget, ble dette en helg jeg sent vil glemme.
 
 
 
 
I mai 2019 er Advokatfirmaet Hulaas AS vert for Cicero konferansen, som da skal avholdes i Oslo. Vi gleder oss til å ta imot advokatkollegaer fra Europa, Asia, Australia, Afrika og Amerika. 

 

Advokatfirmaet Hulaas AS
Avdeling Moss
Henrich Gernersgt. 11
Postboks 193, 1501 Moss
Tlf. 69 24 38 50
post@hulaas.no

Advokatfirmaet Hulaas AS
Avdeling Oslo
Henrik Ibsens gate 60C
0255 Oslo
Tlf. 21 95 80 00

 

 


 Søk