Familie og arv

 

Firmaet har en betydelig oppdragsmengde innen rettsområdene familie og arv, og bistår kunder med alt fra opprettelse av testamenter og ektepakter til store kompliserte skiftesaker. Hulaas har lang og bred erfaring med bistand ved samlivsbrudd hvor problemstillinger knyttet til økonomi, verdsettelse av næringsvirksomhet m.v.

 

Behov for bistand innen familie og arv skjer ofte i en tid med krise og sorg, og Hulaas har foruten vekt på kompetanse og kvalitet, særlig fokus på menneskelig verdighet og integritet i prosessen. 

 

Arv og generasjonsskifte innebærer ofte også skatterettslige spørsmål. Hulaas har spisskompetanse relatert til skatterett, og kan tilby totalleveranse av juridiske tjenester.

 

Vår fagansvarlige innen arv- og familierett er:

 

 

Stine Beate Hjorth

Partner

 

Tlf.: 69 24 38 50
Mobil: 913 97 304
epost: sbh@hulaas.no

 

 

Advokatfirmaet Hulaas AS
Avdeling Moss
Henrich Gernersgt. 11
Postboks 193, 1501 Moss
Tlf. 69 24 38 50
post@hulaas.no

Advokatfirmaet Hulaas AS
Avdeling Oslo
Henrik Ibsens gate 60C
0255 Oslo
Tlf. 21 95 80 00

 

 


 Søk
Nyheter

 

Ny arvelov med nye pliktdelsregler
Forslaget til ny arvelov innebærer en rekke endringer som vil få stor betydning for deg som arvelater og arving. LES MER

 

Hvordan bør samboere sikre seg økonomisk?
Ekteskapsloven og arveloven regulerer i detalj hvordan det økonomiske oppgjøret skal skje for ektefeller ved skilsmisse og død. Samboere har ikke et tilsvarende helhetlig regelverk. Les mer om hvordan samboere bør sikre seg økonomisk. 
LES MER
 Hulaas i Finansavisen
I påskeutgaven av Finansavisen har advokat Vegard Langeland Hagen kommet med noen morsomme tips til pek den rike arvelater kan gjøre med arvingene. LES MER


Arveloven under revidering
Arvelovutvalget har fremlagt utredning der bl.a. ektefeller og samboere gis utvidete rettigheter. 
LES MER