Vi gratulerer advokat Silja Dagenborg med nominasjon og invitasjon fra Finansdepartementet til skatteutvalgets referansegruppe.

Vi gratulerer advokat Silja Dagenborg med nominasjon og invitasjon fra Finansdepartementet til skatteutvalgets referansegruppe.

Skrevet:

I Advokatfirmaet Hulaas praktiseres daglig gjeldende regler innenfor skatte- og avgiftsretten. Nå gis advokat Silja Dagenborg også mulighet til å påvirke fremtidig regelverk. 

 

Vi gratulerer advokat Silja Dagenborg i Advokatfirmaet Hulaas med nominasjon og invitasjon fra Finansdepartementet til skatteutvalgets referansegruppe. Dagenborg skal det neste året bidra til utvalgets helhetlige gjennomgang av det norske skatte- og avgiftssystemet.

Utvalget skal blant annet vurdere hvordan skattesystemet kan endres for å styrke produktivitetsveksten og konkurransekraften i norsk økonomi, bidra til en grønn omstilling og legge til rette for et sterkt og mangfoldig privat eierskap i norsk næringsliv. Utvalget er også bedt om å fokusere på effektiv utnyttelse av arbeidskraften, slik at det blir mer lønnsomt å arbeide, samt igangsette aktivitet som gir flere arbeidsplasser.

Dagenborg skal representere SMB Norge, en interesseorganisasjon for små og mellomstore bedrifter i arbeidet for å bedre rammevilkårene for næringslivet.

-Som forretningsadvokat har man et unikt innblikk i utfordringer som preger de små og mellomstore bedriftenes hverdag. Dette perspektivet er svært viktig å ha med seg, også når man jobber med de store linjene i skattesystemet, sier Dagenborg, som gleder seg til å komme i gang med arbeidet.

Les mer her om Skatteutvalget: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/referansegruppe-for-skatteutvalget/id2868099/

 

 

Advokatfirmaet Hulaas AS

Kontakt

Postadresse til alle avdelinger:
Postboks 193, 1501 Moss

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
LinkedIn

Avdeling Oslo

Telefon 21 95 80 00

Besøksadresse:
Henrik Ibsens gate 60C
0255 Oslo

Avdeling Moss

Telefon 69 24 38 50

Besøksadresse:
Henrich Gernersgt. 11
1530 Moss

Avdeling Askim

Telefon 69 02 13 00

Besøksadresse:
Vangsveien 10
1814 Askim

Avdeling Ski

Telefon 62 00 08 87

Besøksadresse:
Industriveien 3 A
1424 Ski