Referanser

Advokatfirmaet Hulaas bistår privatpersoner og bedrifter i alle størrelser, som gir oss gode referanser fra langvarige samarbeid. Vi har innhentet referanser fra noen av våre klienter:

"Vi representerer et stort selskap med ca 1700 ansatte hvor vi jobber veldig operativt, og ofte trenger juridiske råd. Vi har jobbet sammen med Hulaas de siste 5 årene og vært utrolig fornøyde med kompetansen til selskapet. Den kunnskapen de har innen arbeidsrett er det ikke mange som overgår.

Gjennom arbeidstvister, drøftingsmøter og forhandlingsmøter har vi erfart at gjennom en solid prosess med gode råd hele veien kommer vi alltid godt ut av disse sakene. Vi føler oss alltid trygge på at de rådene vi får fra Hulaas er de riktige ift de sakene vi opplever.

Hulaas er også fast kursleverandør til alle våre ledere i selskapet, og sørger for at de får en grundig opplæring i arbeidsrett tidlig i sin karierre. Dette er med på å bygge trygghet rundt fagområdet til alle som er direkte involvert i det daglige.

Vi kan gi våre beste anbefalinger til Hulaas og Co og ser frem til et videre samarbeide med dem." 

(Referanse fra storbedrift innen retail)

Advokatfirmaet Hulaas AS

Kontakt

Postadresse til alle avdelinger:
Postboks 193, 1501 Moss

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
LinkedIn

Avdeling Oslo

Telefon 21 95 80 00

Besøksadresse:
Henrik Ibsens gate 60C
0255 Oslo

Avdeling Moss

Telefon 69 24 38 50

Besøksadresse:
Henrich Gernersgt. 11
1530 Moss

Avdeling Askim

Telefon 69 02 13 00

Besøksadresse:
Vangsveien 10
1814 Askim

Avdeling Ski

Telefon 62 00 08 87

Besøksadresse:
Industriveien 3 A
1424 Ski